Cat | Esp
Disseny i fabricació de mallots personalitzats per a ciclistes
DISSENYS PERSONALITZATS
PRODUCCIONS REDUïDES
FABRICACIó PRòPIA

Com puc fer la meva comanda

?

1.

Esculli el seu disseny de catàleg o seu propi.

2.

Li reenviem una
mostra del seu disseny.

3.

Faci la revisió del
disseny i text.

4.

Vostè dona l’aprovació
final.

1.

Esculli el disseny en el nostre catàleg o fes un esboç en un document. Enviï'ns el seu dissent. Per això pot utilitzar el nostre

telèfon, WhatsApp o email.


La informació que nosaltres necessitem és la següent: Producte, Nombre d'unitats, Disseny , Colors, Opcions (cremallera, màniga ..), Retolacions (número esquena, número mànigues, nom jugador...), patrocinis i logos, talles, contacte i adreça de lliurament, contacte i adreça de facturació.
El nostre equip l'ajudarà a resoldre qualsevol dels seus dubtes.

2.

Una vegada rebem la comanda enviarem un e-mail amb un control de disseny definitiu, la llista d'ejemplars (amb nom, números i talles de cada persona). La forma de pagament és anticipat. En el control de disseny trobarà el disseny final tal i com s'enviarà a la producció (amb nom, número, logos, etc.).

3.

Preguem que es comprovi amb atenció el text i tota la informació. Sisplau, s'ha de revisar amb cura tota la informació. El disseny junt amb la llista d'ejemplars será el que s'enviarà a la producció. Després d’aquest pas no es podrá fer cap canvi a l’equipació. S'ha de tenir present que els nombres i els números s'imprimirant tal com estiguin a la llista d'ejemplars (majúscules, minúscules, accents, números amb un 0 davant, etc.).
Per qualsevol canvi contacti amb nosaltres a través de via telefónica o per e-mail.

4.

Tan aviat com ens arribi l’aprovació de la seva comanda, començarem la producció. A partir d'aquest moment ens comprometem a a lliurar la seva comanda en un temps

de 3 a 4 setmanes.

Descargues:

Catàleg


Patrons


Colors

El nostre Telèfon:

639 129 117

El nostre WhatsApp:

639 129 117

El nostre Email:

Tintes fluorescents

  

També disposem de tintes i colors fluorescents, per unes equipacions amb colors vius (Groc, Verd, Rosa, Vermell i blau).

Que siguin per seguretat (millor visibilitat a la carretera) o per gust amb colors molt actuals.

MOSTRARI


Mostra de qualitat i tallesDemana la samarreta de mostra o altres productes de la nostra colecció, gratis i sense compromís. Es pot conserva 14 dies i d’aquesta manera veure la qualitat del producte. A mes li adjuntem mostra dels nostres teixits, així com una carta de colors.
Si necesita mes samarretes o pantalons per decidir entre les diferents talles, també podem enviar-les. No dubti en contactar amb nosaltres per qualsevol petició adicional.
Utilizem els millors tèxtils:

·

Millora la transpiració.

·

No s'enganxa al cos, inclòs amb la suor.

·

Gran confort en l'utilització.

·

Es seca amb gran rapidesa.
Descarrega't el nostres documents:
PATRONS DE MALLOTS
TRIPTICS INFORMATIUS
MOSTRARI DE COLORS

Per demanar pressupost no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.


Showroom:

08495 FOGARS DE LA SELVA (Barcelona)

C/

Montnegre nº56
639 129 117