Cat | Esp
Disseny i fabricació de mallots personalitzats per a ciclistes
DISSENYS PERSONALITZATS
PRODUCCIONS REDUïDES
FABRICACIó PRòPIA

LA NOSTRA EMPRESA

TU TRIBU

TuTribu

neix el 2010 amb una formació de base tèxtil i confecció. Ens em rodejat de professionals del ciclisme per crear una gran varietat de prendes personalitzades. A la nostra empresa, desde tots els departaments, comercial, disseny, estampació i confecció treballem per un mateix objectiu: assolir el repte d’oferir uns productes de qualitat, técnics a un preu atractiu, però sobre tot, sense mínims.

A

TuTribu

treballem amb la mateixa eficacia, des d’una sola unitat a equipacions completes per a clubs de ciclistes, els dissenys són personalitzats al cent per cent amb la máxima atenció i completa comunicació amb els nostres clients.
Tenim poques limitacions a nivell de color ja que tot es fa de manera digital amb un plotter d'alta gamma.

Els nostres teixits es produeixen a Itàlia i Catalunya, la confecció esta feta íntegrament a les nostres instal.lacions, d’aquesta manera podem garantir l’alt nivel de qualitat de les nostres prendes.

Teixit Tècnic: Sportwear Argentona.
Teixit Culot: MITI o CARVICO.
Cremallera: Cremallera Catalana.
Badanas: Cytech.
Confecció: Costura plana.Què fem i què oferim

?
Mallots de ciclisme


TuTribu produeix mallots de ciclisme. Un mateix pot dissenyar el seu mallot de manera totalment lliure. D’aquesta manera, cada equip o club pot realizar el seu propi disseny personalitzat.


Dissenys


Es pot recorre a més de 10 models que tenim al catàleg. Cadascún dels dissenys es pot demanar amb qualsevol combinació de colors. De manera alternativa, es pot demanar un disseny a mida. A més per cada disseny també es pot fer culots, jaquetes, xalecos... Escull entre més de 10 dissenys diferents en el nostre catàleg. Dissenya la teva samarreta amb la nostra ajuda.


Impressió


Totes les rotulacions i logos s’imprimeixen de manera directa a les samarretes i està inclós en el preu base. Qualsevol disseny, qualsevol combinació de colors i qualsevol rotulació és possible.
Logos de qualitat fotográfica.


Models


A part del disseny, pots escollir el model de samarreta. Tutribu disposem d’una gran varietat de teixits, cremalleres i tipus de colls. Pots escollir qualsevol disseny amb màniga curta, llargue o sense mànigues.

Per demanar pressupost no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.


Showroom:

08495 FOGARS DE LA SELVA (Barcelona)

C/

Montnegre nº56
639 129 117